Papyrus, Ruotsi - Kasten CWIS-simulointireferenssi

Papyrus, Ruotsi - Kasten CWIS-simulointireferenssi

Papyrus on tehnyt monia toimenpiteitä ja investointeja C-WIS analyysin pohjalta. Se on muuttanut varaston layoutia ja tuotteiden sijoittelustrategiaa, investoinut kuormalavahyllyihin ja kuormalavasiirtohyllyihin.

Papyrus suunnitteli siirtävänsä osan Ruotsin pienistä varastoista Mölndalin ja Holsbybrunnin varastoihin. Tämä tarkoitti osaamisen ja hallitsemisen kasvua toimintavarmuudessa, logistiikassa ja varastointiratkaisuissa. Eri vaihtoehtojen suunnittelussa ja varastotoimintojen analysoinnissa he ottivat yhteyttä Constructoriin.

Projektin perustaksi otettiin yhden vuoden tilaus- ja toimitustiedot kaikista varastoista ympäri Ruotsia ja nämä tiedot syötettiin C-WIS järjestelmään. Analyysien pohjalta luotiin eri vaihtoehtoja layoutin rakenteeksi ja tuotetasolla annettiin tarkkoja ehdotuksia tuotteiden sijoittamiseksi uusissa varastoissa. Toiminnalliset vaikutukset ja inventointikustannuksen olivat myös esillä ehdotuksissa.

Nyt heillä oli tarkat strategiat siitä millainen rakenne uusiin varastoihin tulee tehdä ja miten fyysinen toiminta tuotetasolla tulee toimimaan (layout-muutokset, sijoitusstrategiat, Movo-siirtohyllystö jne).

Papurys on yksi Euroopan johtavista paperintuotteiden ja pakkaustarvikkeiden toimittaja. Vuosittain se toimittaa noin 1,8 miljoonaa tonnia paperia. Papyrus on edustettuna 22 Euroopan maassa ja työllistävät 2800 työntekijää.