EnergiMidt A/S, Tanska - Kasten-kuormalavasiirtohyllyreferenssi

  • Constructor-Denmark_Energimidt_4
  • Constructor-Denmark_Energimidt_1
  • Constructor-Denmark_Energimidt_3
  • Constructor-Denmark_Energimidt_5
  • Constructor-Denmark_EnergiMidt_2

EnergiMidt A/S, Tanska - Kasten-kuormalavasiirtohyllyreferenssi

Kiinteiden ja liikkuvien Kasten- kuormalavahyllyjen avulla kaikille varaston toiminnoille saatiin riittävästi tilaa. Hitaammin kiertävät tuotteet ovat kuormalavasiirtohyllyssä.

EnergiMidt on energia-alan ja laajakaista-alan yritys. Uusi 2000 m² varasto tuli heidän Katu- ja Liikennevalaistusosaston käyttöön. Rakennus on optimoitu varastokäyttöön sopivaksi.

Kiinteiden kuormalavahyllyjen ja Movo-kuormalavasiirtohyllyjen avulla saatiin riittävästi kapasiteettia keräilyyn, puskurivarastoon ja etävarastoon. Tuotteiden etsimiseen ja käsittelyyn kuluvaa aikaa saatiin lyhennettyä artikkeleiden uudelleen järjestelyllä ja käyttöönotetun sähköisen paikannusjärjestelmän avulla.

Ratkaisu:

Kiinteissä kuormalavahyllyissä on 550 lavapaikkaa, joista lavat ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Hitaammin kiertävät tuotteet ovat kuormalavasiirtohyllyssä, johon mahtuu 1000 lavaa. Alimmalle tasolle on asennettu lukuisia vetotasoja. Ne mahdollistavat tuotteiden helpon saatavuuden ja hyvän ergonomian. Yli 20 kg tuotteiden nostoissa käytetään kevennintä.

Varaston toisessa päässä on 3300 juoksumetriä hyllytasoja pientavarakerroshyllyssä. Pihalla olevissa sinkityissä ulokehyllyissä varastoidaan lyhtypylväitä ja kelahyllyssä kaapelikeloja.

Kapasiteetti:

Lavapaikkoja: 1550 kpl

Juoksumetrejä: 3300 jm