Agrimarket, Hyvinkää - Kasten-ulokehyllyreferenssi

  • agrimarket_1
  • agrimarket_2
  • agrimarket_3
  • agrimarket_7
  • agrimarket_5
  • agrimarket_6

Agrimarket, Hyvinkää - Kasten-ulokehyllyreferenssi

Myymäläkalusteiden ja varastokalusteiden on sovelluttava tarkalleen tarpeeseen niin myymälässä, varastossa kuin ulkotiloissakin. Agrimarket-ketju on maatalous- ja konekauppaan sekä rauta- ja puutarhakauppaan erikoistunut myymälä- ja palveluverkosto.

Myymälässä tuotteiden koko vaihtelee pienistä ruuveista suuriin koneisiin. Rautakauppa elää myös voimakkaasti sesonkien mukana ja siksi myymäläkalusteiden muunneltavuus on tärkeää. Myös varastot ja noutopihat ovat osa myymälää. Myymäläkalusteiden on oltava myös myyviä ja mitoituksen on oltava kohdallaan, jotta tuotteet saadaan sijoitettua tehokkaasti kalusteisiin.

Ratkaisu:

Kalusteet valittiin ja suunniteltiin yhdessä kaupan oman myymäläsuunnitteluryhmän kanssa. Kasten Optim-myymäläkaluste lisä- ja varusteluosineen soveltui tuotteen kuin tuotteen esillepanoon. Yksittäisille tavararyhmille suunniteltiin myös räätälöityjä kalusteratkaisuja kuten ovitelineitä, hevosten loimitelineitä ja satulatappeja. Ulkona oleville tuotteille tehtiin Optim-myymäläkalusteista kuumasinkityt erikoiskalusteet kestämään muuttuvia kosteusolosuhteita.

Esillepanoratkaisuissa hyödynnettiin myös aiemmin kuormalavahyllyihin tehtyjä ratkaisuja kuten laatta-/laminaattitelineitä sekä 2-kerroshyllyjä. Noutopihalla olevista tuotteista pitää saada tieto asiakkaalle jo myymälässä ja tähän kehiteltiin myymälöihin sijoitettavat esittelytaulut. Kun perushyllyt ovat noin kolme metriä korkeita, ylimmät hyllyt toimivat varastohyllyinä. Tuotteita voidaan kuitenkin esitellä hyllynpäätyihin suunnitelluilla kiinnitysratkaisuilla.

Argimarketin peruskonseptiin kuuluvat selkeys, helppokulkuisuus, tavararyhmien luonteva rytmitys, visuaalinen ilmiasu ja kalusteratkaisut.

 

Kapasiteetti:

Optim myymäläkalusteet:

Korkeus 3000 mm, syvyys 550 mm n. 160 kpl 1750 mm jaksoja

P90 kuormalavahylly:

Korkeus 4000 mm n. 1500 lavapaikkaa

Kerroshylly:

Korkeus 4500 mm n. 820 jm

Ulokehylly katoksella:

Korkeus 4000 mm ja ulokkeet 1200 mm

Siirtohylly:

korkeus 2020 mm n. 137 jm