Prima Powerilla säästettiin lattiatilaa kotimaisilla Tornado-varastoautomaa-teilla

  • Prima_Power_Tornado_1
  • Prima_Power_Tornado_2
  • Prima_Power_Tornado_3
  • Prima_Power_Tornado_4
  • Prima_Power_Tornado_5

Prima Powerilla säästettiin lattiatilaa kotimaisilla Tornado-varastoautomaa-teilla

Prima Powerin tehtaalle asennettiin kaksi leveää Kasten Tornado-varastoautomaattia. Laitteet toimivat niin tuotannon kuin lähetysalueenkin varastona.

Prima Powerin tehtaalla Kauhavalla säästettiin lattiatilaa korvaamalla kiinteät hyllystöt kahdella Tornado-varastoautomaatilla ja samalla yhdistettiin monta keräilypistettä yhdeksi. Näin vapautunut tila saatiin tuotannon käyttöön.

Toinen Tornado on varustettu kahdella käsittelyaukolla, koska se toimii sekä varaston että lähettämön varastona. Laitteessa on lisäksi syöttöpöydät helpottamassa painavien tuotteiden käsittelyä. Toinen varastoautomaatti on varustettu yhdellä käsittelyaukolla ja lokerovalolistalla. Molemmissa automaateissa on n. 2500 nimikettä ja toisesta kerätään n. 250 riviä ja toisesta n. 100 riviä päivässä.

Suurikokoisen tavara-alustan ansiosta käyttäjä saa kerralla eteensä 20 % enemmän tuotteita verrattuna tavanomaisiin markkinoilla käytettäviin alustakokoihin. Keräilyn tehostumisen lisäksi varastonhallinta ja siisteys parantuivat huomattavasti. Keräilyn keskittämisen myötä trukkiliikenne väheni, mikä lisäsi turvallisuutta.

Tornado varastoautomaatti I

- korkeus 10 m

- 50 suurta tavara-alustaa: 4000 x 820 mm, kant. 500 kg

- kaksi käsittelyaukkoa ja syöttöpöydät

- TC2000-varastonhallintajärjestelmä

 

Tornado varastoautomaatti II

- korkeus 10 m

- 50 suurta tavara-alustaa: 4000 x 820 mm, kant. 500 kg

- lokerovalolista

- TC2000-varastonhallintajärjestelmä

 Prima Power on maailmanmarkkinoiden johtavia levytyökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Heidän tuotevalikoimansa on alan laajimpia ja he palvelevat asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa yli 70 maassa. Prima Power on Milanon pörssissä noteeratun Prima Industrie S.p.A:n työstökonedivisioona.

”Valitsimme kotimaiset Kasten-varastoautomaatit koska ne ovat isoja ja leveitä. Suurelle tavara-alustalle mahtuu enemmän tuotteita ja meille riitti kaksi automaattia. Säästämme myös huoltokustannuksissa, koska hakuja on vähemmän ja ison paletin myötä käyttäjä saa paljon tavaraa eteensä”, kertoo ostopäällikkö Mika Passi.