Toimialakohtaiset ratkaisut

Kasten toimittaa uniikkeja varastoratkaisuja, jotka täyttävät varastoinnin erityisvaatimukset:

Tuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle toimialalle, joten tämä osio kattaa vain joitakin erikoisimpia varastointiratkaisuja. Tutustu alla oleviin valikoituihin ratkaisuihin.

 • Lääkealan varastointiratkaisuja

  Lääkealan varastointiratkaisuja

  Tarjoamme 70% lisää lattiatilaa, vähennämme keräilyvirheitä jopa 65% sekä varmistamme 100% jäljitettävyyden ja korkealuokkaisen turvallisuuden ja vastaamme hygieniavaatimuksiin.

 • Rakennustarvikkeiden & Rautakauppojen varastointiratkaisuja

  Rakennustarvikkeiden & Rautakauppojen varastointiratkaisuja

  Rakennustarvikkeiden & rautakauppa-alan yleisiä haasteita ovat monien erikokoisten ja usein raskaiden tuotteiden varastointi ja samalla niiden esillepano myyntiä varten. Tilan maksimointi ja tuotteiden luoksepääsy ovat tärkeimpiä kysymyksiä.

 • Lean-tuotannon varastointiratkaisuja

  Lean-tuotannon varastointiratkaisuja

  Yleisenä tavoitteena on vähentää virheitä, parantaa ergonomiaa ja työn kulkua, ylläpitää optimaalista tuottavuutta ja yleisesti varmistaa hyvin järjestäytynyt ympäristö käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

 • Ratkaisuja elintarvikkeiden ja juomien varastointiin

  Ratkaisuja elintarvikkeiden ja juomien varastointiin

  Ruoka- ja juomateollisuuden kohtaamat haasteet vaativat käytettävissä olevan tilan maksimointia, eri varastointilämpötilojen hallintaa ja kykyä vastata suureen varaston vaihtuvuuteen samalla säilyttäen sekä hygieniatasot että tuotteiden jäljitettävyys.

 • Autoalan varastointiratkaisuja

  Autoalan varastointiratkaisuja

  Erilaisia varastointiratkaisuja erimuotoisten ja -kokoisten auton osien säilytykseen.

 • Rengasvarastoratkaisut

  Rengasvarastoratkaisut

  Varastoi mahdollisimman paljon renkaita käytettävissä olevaan tilaan vahingoittamatta niitä – turvaa samalla tehokas ja ergonominen renkaiden käsittely kaikkina vuodenaikoina.

 • Puutavarahyllystö

  Puutavarahyllystö

  Kasten-puutavarahylly koostuu eri hyllyjärjestelmien hyvin toimivista rakenteista lisättynä puutavaranippujen käsittelyä ja varastointia helpottavilla osilla.

 • Listahyllyt

  Listahyllyt

  Listahylly on kätevä tapa varastoida listoja, putkia ja profiileja.

 • Optim myymälähyllyt

  Optim myymälähyllyt

  Kasten Optim-myymälähylly on monipuolinen järjestelmä, jolla kalustat päivittäistavara-, tukku-, maatalous- ja rautakaupat, puutarhamyymälät sekä muut erikoistavarakaupat.