Autoalan varastointiratkaisuja

Auton osien erilaiset muodot ja koot, kuten helposti särkyvät tuulilasit, tekevät niiden varastoinnista erityisen haasteellista. Siksi olemme kehittäneet erilaisia varastointiratkaisuja helpottamaan näiden osien varastointia.

Valitse oma autoalasi ja katso miten voimme auttaa sinua:

Autokorjaamot

Workshop and garage storage solutions 

Fiksuja varastointiratkaisuja ja työkaluvarasto

Autojen jälleenmyyjät ja varaosakauppiaat

Automotive Spare parts 

Ratkaisuja suurille volyymeille, pientavaran varastoinnille & kookkaille tuotteille.

Autoteollisuus
 

Storage solutions for Automotive Manufacturers 

Varastointiratkaisuja monenlaisille komponenteille

 

Autoteollisuuden ratkaisumme perustuvat pientavarahylly- ja kevytorsihyllyjärjestelmäämme, joiden osia on helppo yhdistellä vastaamaan tarpeitasi. Pientavarahyllystömme voidaan rakentaa lukemattomilla eri tavoilla ja sitä on helppo muuttaa, säätää ja laajentaa. P90-kuormalavahylly sopii suurempiin autoteollisuuden varastoihin, kuten vara- ja lisäosien keskusvarastoihin.

Pientavarahylly voidaan rakentaa monella eri tavalla, kuten kerroshyllynä tai siirtohyllynä optimoimaan tilankäyttösi. Joskus oikea ratkaisu voi olla automaattivarasto perustuen varaston käsittelylaitteisiin tai se voi olla laitteen ja hyllystön yhdistelmä.

Lisätietoja tuotesovelluksistamme täältä.

 

Hyödynnä kokemuksemme, tieto-taitomme ja monipuoliset tuotteemme, yhdessä voimme suunnitella ratkaisun joka tukee täydellisesti liiketoimintaasi!

 

 • Täydellinen sarja lisäosia, jotka on suunniteltu erityisesti autoteollisuuteen
 • Erittäin kilpailukykyiset joustavat vakiojärjestelmät
 • Asiakaslähtöinen ratkaisumalli ja kokenut organisaatiomme takaavat parhaan ratkaisun tarpeisiisi

Pienosat

Autoteollisuudessa käsitellään paljon erilaisia laatikoita ja pieniä osia ja ne on varastoitava tehokkaalla tavalla. Pientavarahyllystö on suunniteltu siten, että sillä voidaan toteuttaa lukematon määrä eri hyllystövaihtoehtoja. Varastoautomaattimme ovat myös tehokkaita varastoja pienosille. Kasten toimittaa myös S90-pientavarahyllyyn ja varastoautomaatteihin mitoiltaan täysin yhteensopivia muovilaatikoita.

 • Laatikoilla ja erilaisilla jakolevyillä hyllytasot voidaan jakaa osiin tuotteiden mukaan 
 • Laatikkoratkaisut lisäosineen
 • Laatikot, jakajat ja keräilyn apuvälineet tekevät varastoautomaatista joustavan ja tehokkaan varaston

Sovellusvaihtoehtoja:

 
   

Isokokoiset tuotteet

Monet auton osat ovat isokokoisia ja hankalan muotoisia eikä niitä voi säilyttää perinteisellä tavalla. Siksi tarvitaan erikoisratkaisuja. Erilaisilla pientavarahyllyn lisäosilla sekä kevytorsihyllyllä pakoputkien, tuulilasien ja auton rungon osien varastointi on helppoa.

Tai miksi et käyttäisi varastoautomaattia? Automaattien liikkuvat tavara-alustat tekevät niistä ihanteellisia varastointivaihtoehtoja näiden hankalan muotoisten osien säilytykseen. Kasten toimittaa tarpeidesi mukaisen ratkaisun, joka on tehokas, turvallinen ja helppo käyttää.

 • Tehokas varasto pakoputkille
 • Turvallinen ja helppokäyttöinen varasto tuulilaseille ja auton muille laseille
 • Isokokoiset ja helposti vahingoittuvat auton osat kuten konepellit, ovet ja lokasuojat

Sovellusvaihtoehtoja:


Työkalut

Nykyään autojen ja muiden ajoneuvojen huolto ja korjaus vaativat paljon erilaisia työkaluja, erikokoisia ja usein oudon mallisia ja kalliita. Työkalujen käsittely paranisi asentamalla Kasten-varastoautomaatti niiden varastoksi. Varastoautomaatissa työkalut voidaan säilyttää yhdessä keskitetyssä ja helposti käsiksi päästävässä paikassa, vieläpä järjestyksessä. Tieto työkalun sijainnista parantaa samalla turvallisuutta ja saatavuutta. Yleisimmin tarvittavat työkalut voidaan säilyttää vaivatta pientavarahyllyssä.

 • Oivallinen työkalujen säilytys ja käsittely varastoautomaateissa   
 • Integroidut laatikot ja työkalupaneelit

Sovellusvaihtoehtoja:

·       


Autoteollisuus-Painavat-tuotteet-Kasten-Motonet

Painavat tuotteet

Painavat tuotteet vaativat kunnollisen ratkaisun, jotta ne säilyvät turvassa ja ovat helposti käsiteltävissä. S90-pientavarahyllystöön on saatavana myös erikoishyllytasoja, jotka kantavat painavien auton varaosien painon. Kevytorsihylly ja kuormalavahylly soveltuvat myös painavimpien auton varaosien säilytykseen:

 • Ritilähyllytasot ja kuormatasot isoille pistekuormille kuten auton akut

Sovellusvaihtoehtoja:


Renkaat ja vanteet

Renkaiden varastoinnissa pyritään saamaan mahdollisimman paljon renkaita varastoitua käytettävissä olevaan tilaan vahingoittamatta niitä. Kasten tarjoaa paljon erilaisia tilatehokkaita, laadukkaita ja ergonomisia ratkaisuja renkaiden säilytykseen.

Tutustu rengashyllyratkaisuhimme tästä.


Tulenarat tuotteet

Autoteollisuudessa käytetään paljon nesteitä ja muita helposti syttyviä tuotteita. Monissa tapauksissa nämä tuotteet vaativat turvallisempia erikoisratkaisuja. Yhdessä löydämme ratkaisun tuotteidesi säilyttämiseen.

 • Sprinklerien ja hyllystön yhdistäminen
 • Avoin hyllystö vakuutusmääräysten mukaan

Sovellusvaihtoehtoja:


Arvokkaat & herkät osat

Toisinaan tarvitaan säilytystilaa herkille tai erityisen arvokkaille tuotteille, kuten markkinointimateriaali, työkalut tai jotkut elektroniikkakomponentit. S90 pientavarahyllykaapissa ne ovat turvassa ja samalla suojassa pölyltä ja lialta. Vielä turvallisempi ja seurattavissa oleva ratkaisu on varastoautomaatti. Mikäli tuotteesi ovat herkkiä elektrostaattisille purkauksille, voidaan ne välttää muovilaatikoilla, joita on suuri valikoima.

 • Monia ratkaisuja, jotka suojaavat varkauksilta ja pölyltä
 • ESD-suojatut ratkaisut herkille osille

Keräilyratkaisut

Tapauksissa joissa keräilyprosesseja pitää tehostaa joko parantamalla ergonomiaa, lisäämällä keräilypaikkoja tai toteuttamalla FIFO-keräilyä, Kasten tarjoaa ratkaisun.

 • Vetotasot tehostavat tilankäyttöä ja ergonomiaa
 • Läpivirtaushyllyillä toteutetaan FIFO-keräilyä

Sovellusvaihtoehtoja:


Pitkät tuotteet

Autojen osat kuten listat, putket ja lehtijouset voidaan luokitella pitkiksi tavaroiksi. Näiden osien tehokkaaseen varastointiin tarvitaan erikoisratkaisuja. Jotkut osat pitää säilyttää pystyasennossa, jotta ne ovat helposti saatavissa ja näkyvissä, kun taas toiset vaativat säilyttämistä vaaka-asennossa, jotta ne eivät vahingoitu.

Sovellusvaihtoehtoja:


Autoteollisuus-esite:

Lisätietoja:

+358 19 36251
 Lähetä s-postia