Kodin Terra, Lahti

  • kodin_terra_1
  • kodin_terra_2
  • kodin_terra_4
  • kodin_terra_5

Kodin Terra, Lahti

Valtaosa myymälän kalusteista on Constructor Finlandin toimittamia Kasten-kuormalavahyllyjä ja -myymälähyllyjä. Keskeistä konseptissa on asioinnin helppous.

Kuormalavahyllyjen ja myymäläkalusteidemme perusratkaisut ovat osoittautuneet toimiviksi ja esillepanot liikeideaa tukeviksi. Kalusteet soveltuvat hyvin eri tavararyhmille, ne ovat turvallisia ja monipuolisesti muunneltavissa.

Kodin Terra on S-ryhmän asumisen tavaratalo, joka keskittyy kodin sisustamiseen, remontointiin, rakentamiseen ja puutarhaan.

Ratkaisu:

Asiakkaan antamien lähtöajatusten jälkeen Constructorissa suunniteltiin eri tavararyhmien vaatimat tekniset ratkaisut ja näiden visualisointi. Paljon myös räätälöitiin erilaisia kalusteratkaisuja kuhunkin tarpeeseen, kuten räätälöidyt levytuet n. 4 m korkeille pöytälevyille.

Iso ja näkyvä osasto on laatta- ja laminaatti- ja lattiapäällysteiden esillepano, joka on rakennettu kuormalavahyllyyn. Rakennusvaiheen aikana konsultoitiin muun muassa kalusteiden aiheuttamista pistekuormista ja vaadittavista lattiakantavuuksista. Kalusteissa on myös myymäläkonseptin mukaiset värit: vaalean harmaa, keltainen, vihreä ja sinkitty materiaali.

Kapasiteetti:

Optim myymäläkalusteet:

- korkeus 3 000 ja 4 000 mm
- n. 300 1750 mm välikköä

K90 kuormalavahyllyt:

- korkeus 5000 ja 5500 mm
- lavakantavuudet jopa 1500 kg

Puutavarahylly:

- korkeus 3500 mm
- pituus 30 m
- 40 lokeroa

G90 raskas ulokehylly:

- korkeus 5000 mm
- ulokepituus 1200 mm ja ulokekantavuus 1380 kg
- pituudet jopa 22 metriä, jako c/c 1500 mm

Lue koko case Kodin Terra.