HI280-kerroshyllystö

Kuvaus

HI280-kerroshyllystö

HI280-kerroshyllystö rakentuu hyllystöistä ja niiden väliin sijoitetusta väitasosta, joita voi olla yksi tai useampi. Alin hyllystö on välitason perusta. Pylväät ovat erikoisvahvoja ja ne on mitoitettu kestämään yläkerroksen kuormitukset.

Kerroshyllystöä käytetään usein suurissa varaosavarastoissa tai varastoitaessa hitaammin liikkuvia tuotteita.

Kerroshyllystön perustana on HI280-hyllystö, joka on rakennettu 1,2 mm:n sinkitystä teräksestä valmistetuista EK-pylväistä. Pylväät voivat olla koko hyllystön korkuisia, jolloin ne kantavat myös kakkostason hyllykuormat tai ne voidaan asentaa välitason alle, jolloin välitasolle asennetaan erilliset hyllystöt.

Kulku tasoille tapahtuu portaiden, hissien tai kuljetinjärjestelmien kautta.

Tuote

HI280-kerroshyllystö

Konsepti perustuu tunnettuun HI280-järjestelmän asentamiseen useampaan kerrokseen välitasoineen. Järjestelmä edellyttää yksittäisten komponenttien suurta kantavuutta, jotta varastointi voidaan suunnitella ja toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Rakennuksn koko tilavuus voidaan käyttää varastointiin ja käsittelyyn. Hitaammin liikkuvat artikkelit varastoidaan ylempiin kerroksiin, kun taas nopeasti kiertävät tuotteet sijoitetaan alimpaan hyllystöön. Kerroshyllystöllä varastotila voidaan hyödyntää optimaalisesti, minkä vuoksi se soveltuu monille eri käyttöalueille ja aloille.

Tekniset tiedot

HI280-kerroshyllystö

Kerroshyllystöasennus edellyttää huolellista määrittelyä, kokonaiskuormitus voi olla huomattava ja tämän vuoksi jokainen asennus on laskettava erikseen turvallisuuden takaamiseksi.

Yksittäiset komponentit ovat HI280-vakio-osia, mutta erityisvaatimuksista ja mahdollisista suurista kuormista johtuen asennukessa käytetään vakauttavaa tuentaa. Tähän vaikuttaa myös asennuksen korkeus.


Mitoitus
Korkeus: enintään 15 000 mm. Normaali asennus käsittää kaksi tai kolme tasoa pohjataso mukaan lukien. Joillekin asiakkaille on tehty myös neljän tason hyllystöjä. 

Koko
Varastorakennus on usein rajoittava tekijä.

Kuormitettavuus
Ylempien hyllytasojen kantavuus on sama kuin alempien eli 75–400 kg.

Kerrosrakenteet on aina laskettava ja tarkistettava erikseen.