Hi280-siirtohyllystöjärjestelmä

Kuvaus

Hi280-siirtohyllystöjärjestelmä

HI280-hyllystöjärjestelmän monikäyttöuísyyttä lisää sen yhdistetävyys siirtovaunuihin. Se tarjoaa optimaalisen kompaktin varastointijärjestelmän. Siirtohyllystöjä käytetään pienten osien varastointiin ja erilaisten arkistojen varastointiratkaisuihin.

Hyllystö asennetaan kiskoilla kulkevien vaunujen päälle.  Siirtovaunujen mitoitus vastaa HI280:n vakiomittoja.

Kompaktit hyllystöt takaavat erittäin turvallisen varastoinnin; vaunut voidaan lukita ja pääsyoikeuksia rajoittaa.

Tuote

Hi280-siirtohyllystöjärjestelmä

HI280-siirtohyllystöjärjestelmän hyllystö on valmistettu sinkitystä teräksestä ja siirtovaunut epoksimaalatusta teräksestä. Vaunut liikkuvat pyörillä, jotka kulkevat lattiaan upotetuilla kiskoilla tai suoraan nykyisen lattian päälle asennetuilla pintakiskoilla. Suurista jopa 15 tonnin kuormista huolimatta hyllystöä voidaan helposti liikutella manuaalisesti.

HI280-hyllystön suuri ja monipuolinen lisäosavalikoima takaa helpon ja kompaktin asennuksen.

Sähköinen vaihtoehto on käytettävissä “kosketusohjauksella” ja kevyt näppäimen painallus ohjauspaneelissa avaa hyllystön halutullt käytävältä.

Teknisen ja huoltoystävällisen muotoilun ansiosta siirtohyllystöjärjestelmä tunnetaan erittäin korkeasta luotettavuudestaan ja laadustaan.

Tekniset tiedot

Hi280-siirtohyllystöjärjestelmä

Varastorakennuksen kompakti asennus voi kaksinkertaistaa varastointikapasiteetin. Tämä on mahdollista, koska vain yksi käytävä on auki kerrallaan ja "poistetut" käytävät ovat kokonaan varaston käytössä.

Yhden vaunun maksimikantavuus sitä manuaalisesti liikutettaessa on 40 tonnia. Tämä vastaa 20 hyllyvälikön lohkoa, jossa hyllyvälikön kormitettavuus on 2 000 kg.

Hyllystö voidaan rakentaa 1 000-3 000 mm korkeaksi ja sen syvyys voi olla 300–500 mm. Hyllytason kantavuus on 75–400 kg. Tiivisvarastoa liikutellaan joko manuaalisesti veivillä tai ohjataan kosketuspaneelia hipaisten. Käytävät voidaan varustaa käytävän avauksen yhteydessä automaattisesti päälle kytkeytyvillä valaisimilla. Täydellinen asennus voidaan varustaa helppokäyttöjärjestelmällä.