Puutavarahyllystö

Kuvaus

Puutavarahyllystö

Kasten-puutavarahylly on erikoishylly puutavaranippujen ja listojen varastointiin. Kasten-puutavarahylly koostuu eri hyllyjärjestelmien hyvin toimivista rakenteista lisättynä puutavaranippujen käsittelyä ja varastointia helpottavilla osilla.

Puutavarahylly on ihanteellinen ja turvallinen tapa säilyttää erikokoisia puutavara- ja listanippuja hyvässä järjestyksessä. Tavaroiden hyvä saavutettavuus ja tehokas tilankäyttö tekevät puutavarahyllystä helposti käytettävän ja kustannustehokkaan.

Niput ovat yleensä käsittelemätöntä sahatavaraa, mutta myös painekyllästettyjä nippuja varastoidaan hyllyyn.Usein noutovarastona toimivasta puutavarahyllystä on helppo purkaa haluttu tuote käsin.

Tuote

Puutavarahyllystö

Kasten-puutavarahyllyn rakenne perustuu muiden P90-kuormalavahyllysovellusten vakio-osiin ja puutavarahyllyn omiin ratkaisuihin.

Puutavarahyllyn lokerikot on varustettu rullilla, jotka mahdollistavat puutavaranippujen lastauksen hyllyyn. Lastausta varten on kehitetty erityinen lastauskelkka, joka voi olla manuaalinen, sähkö- tai hydraulikäyttöinen. Lastauksen voi tehdä myös trukin avulla. Puutavarahyllyn etureunassa on usein irrotettavilla kaiteilla varustettu taso, joka helpottaa ylhäällä olevien varastopaikkojen käsittelyä. Ylimmät paikat on yleensä keveämmille lista- ja rimatuotteille. Taso voidaan rakentaa kattamaan myös koko hyllystö.

Tekniset tiedot

Puutavarahyllystö

Kasten-puutavarahyllyn joustavat mitoitusratkaisut vastaaavat useimpiin vaatimuksiin. Puutavaravarastosta löytyy tuotteita raskaista puutavaranipuista keveisiin listoihin. Jokainen tuote asettaa omat vaatimuksensa hyllylle.

Nippukoot

• koko nippu: leveys 1100 mm x korkeus 1100 mm x pituus 2700-6000mm

• puolinippu: leveys 1100 mm x korkeus 600 mm x pituus 2700-6000mm

• maksimipaino 4-rullaratkaisuna 3000 kg/nippu