PaC-Light -ohjainpäivitys

Kuvaus

PaC-Light -ohjainpäivitys

PaC-Light -ohjainpäivityspaketti on kehitetty vanhojen Kasten-varastoautomaattien, Paternosterien, ohjainjärjestelmien päivittämiseksi nykyteknologian tasolle. Ohjain on kehitetty erityisesti Kasten-varastoautomaateille, mutta voidaan asentaa myös muiden valmistajien automaatteihin.

Viime vuosikymmenten aikana toimitetut Paternosterit ovat mekaanisesti edelleen hyvässä kunnossa, mutta sähköosat ja ohjainjärjestelmät alkavat olla elinkaarensa lopussa. Varaosia on huonosti saatavilla jos lainkaan, lisäksi teknologia on vanhentunutta.

PaC-Light ohjainpäivityksellä vanhat Paternosterit voidaan päivittää vastaamaan nykypäivän teknologiaa ja sen myötä taataan automaatille myös lisää elinaikaa. Vastaavasti turvallisuustekijät vastaavat tämän päivän määräyksiä.

PaC-Light ohjaimen asennus vie normaalisti yhden työpäivän verran aikaa kahdelta asentajalta, joten Paternosterin päivittäiset toiminnot eivät keskeydy pitkäksi aikaa.

Tuotteet

PaC-Light -ohjainpäivitys

PaC-Light uusi ohjainpäivitys vanhoille Paternostereille vastaa tämän päivän turvallisuusvaatimuksia. PaC-light takaa automaatille lisää elinaikaa hyödyntämällä uusinta teknologiaa.

- PaC-Light voidaan asentaa Constructor Groupin toimittamien Paternosterien lisäksi myös muiden valmistajien automaatteihin.

- PaC-Light ohjainpäivitys voidaan liittää TC2000-varastonhallintajärjestelmään helposti

- PaC-Light on helppo ja nopea asentaa

Tekniset tiedot

PaC-Light -ohjainpäivitys

PaC-Light ohjainpäivitys on loistava ja edullinen ratkaisu vanhoille Paternoster-varastoautomaateille, ennen kaikkea automaateille jotka ovat päivittäisessä käytössä ja tärkeässä asemassa yrityksen varastoinnissa.

PaC-Light ohjainpäivityspaketti sisältää seuraavat osat / komponentit:

- sähkökeskus, l=500mm. s=300mm, k=500mm

- turvavaloverhot käyttöaukolle turvallisuuden takaamiseksi

- kaksi valokennoa takaamaan tuoteturvallisuutta (ylä- ja ajaraja-anturit)

- pulssianturi, joka liitetään olemassa olevan käyttölaitteen akseliin

- kosketusnäyttö, mustavalkoinen vakiona, värillinen näyttö optiona

- kotipaikka-anturit

- kaikki tarvittavat kaapelit

- Kaikki komponentit sekä PaC-Light kokonaisuus testataan tehtaalla ennen toimitusta