Kasten huolto & sopimukset -Varastoautomaatit & Kuorma-lavasiirtohyllyt

  • service-contracts1
  • ServicesContracts
  • service-contracts3

Kasten huolto & sopimukset -Varastoautomaatit & Kuorma-lavasiirtohyllyt

Varastoautomaatit

Meille on tärkeää, että  varastoautomaattimme tarjoaa sinulle optimaalisen varastoratkaisun koko sen käyttöiän ajan. Haluamme, että varastoautomaattisi on toimintakunnossa koko ajan ja siksi onkin tärkeää, että automaatin säännöllisesti tehdyt määräaikaishuollot suorittaa kouluttamamme ammattitaitoinen huoltotiimi.

Ammattitaitoisen huoltotiimimme tekemät määräaikaishuollot pidentävät varastoautomaattien käyttöikää ja vähentävät toimintahäiriöistä johtuvia seisokkeja. Varastoautomaattien huoltosopimuksella ja varaosapaketilla varmistat, että häiriön sattuessa saamme laitteesi toimintakuntoon mahdollisimman pikaisesti. Huoltotiimimme on sopimuksesta riippuen käytettävissä arkisin klo 7-20 ja lauantaisin klo 8-16. Se auttaa minimoimaan ongelmatilanteen keston. Ongelmatilanteissa etä-/puhelintukipalvelumme pystyy ratkaisemaan ongelmista noin 90 %. Paikanpäällä tehtävät korjaukset hoidetaan pikaisesti.

Tee huoltosopimus

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalvelustamme. Soita 044 550 1978 tai lähetä sähköpostia jussi.lehto[at]kasten.fi.

Huollon päivystysnumero on 0440 216 000.

 

Kuormalavasiirtohyllystö

Kuormalavasiirtohyllystön edut ovat merkittävät ja yritykset, jotka ovat tehneet tämän investoinnin ymmärtävät sen tuomat edut. Tavoitteenamme on suojella investointiasi ja ylläpitää hyllystösi toimintakuntoisena ja turvallisena.

Ammattitaitoisen Kasten-huoltotiimimme säännöllisesti huoltama MOVO-kuormalavasiirtohyllystö palvelee vuosia ja vain parantaa investoinnin kannattavuutta.

Kuormalavasiirtohyllyn sähköosat on huollettava säännöllisesti ja hyllystö tarkastettava vuosittain.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoltopalvelustamme. Soita 044 550 1978 tai lähetä sähköpostia jussi.lehto[at]kasten.fi.