Constructor Group

  • Constructor Group AS on yleiseurooppalainen korkealuokkaisten varasto- ja arkistokalusteratkaisujen valmistaja ja toimittaja.

Constructor Group

Constructor Group AS on yleiseurooppalainen korkealuokkaisten varasto- ja arkistokalusteratkaisujen valmistaja ja toimittaja. Constructor Groupin päämarkkina-alueena on koko Eurooppa, jossa se on edustettuna tuotemerkeillä Constructor, Bruynzeel, Kasten, Dexion ja PSS.

Toimitamme parhaat ratkaisut

Valmistamme tuotteita kuormalavojen ja pientavaroiden säilytykseen sekä toimisto-, arkisto- ja museosovelluksiin.

Konsernimme vuosien kokemus ja tieto-taito ovat käytettävissänne kun valitsemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun.  Olipa kyseessä varaston tai jakelukeskuksen kalustaminen tai hyllyjärjestelmän valinta toimistoon, arkistoon tai museoon emme toimita vain tuotteita, vaan meiltä saatte koko palvelun sisältäen konsultoinnin, suunnittelun ja ylläpidon.

Olivatpa vaatimukset mitkä tahansa, Constructor Group pyrkii auttamaan asiakastaan parantamaan liiketoimintaansa ensiluokkaisilla varastointi- ja arkistointiratkaisuilla. 

Organisaatio – Maat & Henkilöstö

Constructor Group on johtava toimija varastoinnin alalla. Constructor Groupin liikevaihto on 223 miljoonaa euroa, henkilöstön määrä on 1000 ja modernit tehtaat sijaitsevat Suomessa, Saksassa, Hollannissa, Romaniassa ja Venäjällä. Konserni on vahvasti paikallisesti läsnä koko Euroopassa ja myyntiverkoston kautta muualla maailmassa kuten Afrikassa, Kaukoidässä, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.