Constructor Finland Oy

  • Constructor Finland Oy - Kasten

Constructor Finland Oy

Kasten tuotteiden valmistaja - Constructor Finland Oy - on toiminut metallituotteiden parissa vuodesta 1886 lähtien. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme tuotteita ja palveluja varasto-, arkisto-, toimisto- ja myymäläsovelluksiin sekä materiaalinkäsittelyyn. Olemme osa Constructor Group -konsernia.

Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja pisimpään alalla yhtäjaksoisesti toiminut yritys. Olemme saavuttaneet asemamme jatkuvan tuotekehityksen ja oman valmistuksen avulla. Tämä antaa meille mahdollisuuden kontrolloida koko ketjua ideasta aina toimivaan asennukseen asti.

Osaamisemme perustuu 130 vuoden kokemukseen ja nykyaikaiseen näkemykseen teräksen käsittelystä. Olemme erikoistuneet varastotekniikkaan alkaen perushyllyistä ja päätyen erilaisiin nykyaikaisiin puoliautomaattisiin varastointiratkaisuihin ja varastoautomaatteihin. Tavoitteinamme ovat yritysten varastointi- ja arkistointitarpeiden joustavat, innovatiiviset ja kustannustehokkaat ratkaisut.

Tehtaamme sijaitsee Lohjalla. Konsernimme muut tehtaat sijaitsevat Venäjällä, Saksassa, Romaniassa ja Hollannissa.

Constructor Groupin omistajana on ollut vuodesta 2007 asti investointiyhtiö Altor Fund II ja konsernin liikevaihto on 223 miljoonaa euroa ja se työllistää 1000 henkilöä. Constructor Group on edustettuna Euroopassa omien tehtaiden ja myyntiyhtiöiden kautta brändeillä Dexion, Constructor, Bruynzeel, Kasten ja PSS.