Luo oma kuvasto - Uusi online-palvelu sinulle!

  • Luo oma kuvasto - Uusi online-palvelu sinulle!

Luo oma kuvasto - Uusi online-palvelu sinulle!

Voimme tyytyväisinä esitellä kotisivuillamme uuden "Oma kuvastoni" – toiminnon. Se on toiminto, jonka avulla kotisivujemme kävijät voivat luoda oman räätälöidyn kuvaston ja valita siihen sivut itse kotisivultamme. Tämän toiminnon etuna on se, että asiakkaidemme ei tarvitse tulostaa koko valikoimaa käsittävää kuvastoa vaan hän voi keskittyä vain omiin tarpeisiinsa.

Syntyvä kuvasto on optimoitu tyypilliseen kotitulostukseen sopivaksi sekä sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Kuvasto voidaan ladata vuorovaikutteisena pdf-tiedostona, joka sisältää linkit valokuviin ja muihin asiaan liittyviin varastointiratkaisuihimme ja palveluihimme, valitut sivut voidaan vieläpä jakaa.

"Tämä uusi toiminto antaa asiakkaillemme räätälöityä ja tarkkaa tietoa sellaisessa muodossa, jota on helppo säilyttää ja /tai jakaa. Asiakaskeskeiset ratkaisut, kuten Oma kuvastoni – toiminto, ovat kaikkien digitaalisten kanaviemme päätavoite.", sanoo Constructor Groupin Internet-päällikkö Jørgen Wik-Dahl.

Tekninen ratkaisu kehiteltiin yhdessä Bouvet-yrityksen kanssa. He ovat tehneet hienoa työtä tarjotakseen asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen  varmistamalla, että asettamamme korkeat vaatimukset toiminnon soveltuvuudelle, saumattomuudelle ja tekniselle toteutukselle täyttyivät. "Tämä on ollut erittäin innostava projekti; on pitänyt täyttää asiakkaan bisnes-vaatimukset ja samalla siirtää teknisiä raja-aitoja. Olemme erittäin ylpeitä tuloksesta." sanoo Tor Erling Aanerud Bouvet-yrityksestä.

Oma kuvasto –toiminto on tarkkaan ohjattu ja sovitettu siten, että kotisivumme tarjoavat kävijöillemme räätälöityä tietoa nopeasti ja tieto on oikeaa ja hyödyllistä.

Tämä on ensimmäinen versio Oma kuvastoni –toiminnosta. Lisää ideoita on jo valmisteilla.

Tutustu pikaohjeeseen tästä ja lue lisää Oma kuvasto -toiminnosta.