Skip to main content

Elintarvike ja juomateollisuus

Työskenteletkö elintarvike- ja juomateollisuudessa? Sinulla on epäilemättä jatkuva paine maksimoida käytettävissä oleva tila. Voisimmeko olla avuksi?

Ruoka- ja juomateollisuuden kohtaamat haasteet vaativat käytettävissä olevan tilan maksimointia, eri varastointilämpötilojen hallintaa ja kykyä vastata suureen varaston vaihtuvuuteen samalla säilyttäen sekä hygieniatasot että tuotteiden jäljitettävyyden.

Monipuolisista ratkaisuvaihtoehdoistamme löytyy sopiva ratkaisu sinun varastointitarpeisiin ja ne auttavat sinua täyttämään sääntelyvaatimukset.

Monipuolinen kuormalavahylly

Tämä säädettävä kuormalavahyllyjärjestelmä on monipuolisuutensa ansiota helposti asennettavissa myös tuplasyvänä kokoonpanona.

  • Korkeus jopa 30 m
  • Eri syvyyksiä ja leveyksiä
  • Soveltuu kaikenlaisten elintarvikkeiden ja juomien varastointiin
  • Vaakapalkkien säätöväli 50 mm
  • Toimintalämpötila -30°C - +40°C

Varaston layotista riippuen erilaisilla käytäväleveyksillä voidaan maksimoida käytettävissä oleva tila. Hyllystö ei yleensä aseta mitään rajoituksia layoutille ja se tarjoaa aina esteettömän pääsyn tuotteisiin.

Kylmävarasto

Kylmävarastot ovat välttämättömiä elintarviketeollisuudessa niin pakastettujen tuotteiden varastoinnissa kuin helposti pilaantuvien tuotteiden säilytyksessä.

  • Tiivisvarasto pienentää viilennettävän tilan kokoa – alentaen käyttökustannuksiasi
  • Käyttölämpötila -30°C asti
  • Mahdollisuus vähentää elintarvikkeiden varastoinnin hiilijalanjälkeä

 

Kuormalavasiirtohylly

Kylmävarastoympäristöt voivat olla kalliita käyttää, joten tiivis varastointiratkaisu on yleensä tarpeen. Kuormalavasiirtohyllystö tarjoaa ihanteellisen ratkaisun tähän haasteeseen ja se on yleisesti käytetty elintarvike- ja juomateollisuudessa.

  • Maksimoi lattiatilan käytön
  • Pääsy yksittäisiin lavoihin
  • Tarjoaa enemmän joustavuutta, soveltuu erilaisille elintarvikkeille
  • Mahdollista käyttää eri lavakokoja ja -painoja
  • Tarvitaan vain yksi trukkikäytävä
  • Toimintalämpötila  -30°C - +40°C

 

First-In-First-Out -varastointi – säilytä elintarvikkeet tuoreena

Jos tuotteilla on suuri vaihtuvuus, takaa läpivirtaushylly tuote-erien toimituksen oikeassa järjestyksessä.

  • Vaatii jopa 60% vähemmän lattiatilaa kuin perinteinen kuormalavahyllystö
  • Takaa elintarvike-erien paremman jäljitettävyyden
  • FIFO -lastaus- ja -keräilymenetelmä vaatii vain kaksi käytävää
  • Tuottteiden nopea käsittely estää pilaantumisen
  • Painovoima kuljettaa tuotteet hyllystön etuosaan keräilypaikalle – automaatiota ei tarvita

 

Säästä aikaa ja tilaa

Syväkuormaus- ja satelliittihyllystö tarjoavat ihanteellisen ratkaisun bulkkituotteiden varastointiin elintarvike- ja juomateollisuudessa.

  • Poistaa tarpeettomat keräilykäytävät
  • Enammän varastointikapasiteettia samaan rajalliseen tilaan
  • Soveltuu eri lämpötiloihin
  • Soveltuu suurille määrille samaa tuotetta
  • Sopii sesonkituotteiden varastoimiseen First-In-Last-Out (FILO) periaatetta käyttäen
  • Tilan lämpötila -30°C - +40°C